NYTT FRÅN BANDET

TOPPENEFTERMIDDAG!

Den här gången var vi extra glada när vi åkte hem från dansen i Avestaparken igår på eftermiddagen 17 maj. Det var mycket varmt ute men ändå kom det 205 glada människor till dansen. Oj vilken bra eftermiddag det blev med så många som kom fram efteråt och berömde, det kändes mycket bra. Vi konstaterade att det var ovanligt många som buggade till våra låtar, kul. Vi vill ju såklart tacka alla ni som trotsade värmen och kom till dansen. Tack också till arrangören med sin trevliga personal för all fin service vi fick.SÅ BRA DET BLEV I BORLÄNGE!
Vi är mycket tacksamma för den fina respons vi fick efter spelning på Kulturhuset Svanen i Borlänge. Tack alla som hade styrt kosan hit och tack till arrangören med sin trevliga personal. Så blev vi så glada när vi fick höra att det var publikrekord!

Då åker vi till BORLÄNGE och Kulturhuset Svanen söndagen 3 mars. Vi spelar 13:30 - 17:00


Ska bli riktigt kul på söndag 25 februari.....


Foton från Delsbo Bygdegård 16 dec 2023

En mycket trevlig kväll på Bygdegården i Delsbo igår lördag 16 december. Det var många som letat sig till dansen och som uttryckte sin stora belåtenhet efteråt. Stort TACK alla ni som gjorde kvällen så bra. Tack också till arrangören med all personal.
Nu tar vi lite långledigt över alla helger som kommer. Nästa gång bussen rullar iväg är tisdagen den 16 januari då vi spelar på Brunnsparken i Örebro.
Hoppas ni alla får en fin jul och ett gott avslut.
/STRIKE


Nu är vi här igen, Delsbo Bygdegård, på hemmaplan. Lördag 16 december. Hoppas vi får se riktigt många dansare ha kul tillsammans så lovar vi att göra vårt allra bästa för att alla ska trivas.
Dansen börjar 19:00!
VÄLKOMNA!


Vilken härlig kväll det blev på Fyren i Norrsundet igår kväll. Kanske det inte blev så jättemånga som kom men tillräckligt för en bra stämning. Oerhört flitiga att dansa och visa sin stora uppskattning till oss. Tack alla ni som kom. Så blev vi så fint omhändertagna av arrangören med sin personal. En service utöver det vanliga, med mat, kaffe, smörgåsar, dricka och gott fikabröd. Vi tackar och bugar stort. Ni förstår säkert att vi åkte lyckliga därifrån med vetskapen om att vi var välkomna tillbaka.
/STRIKE


Igår kväll fredag 24 november var vi i ett snöigt Strömsund på Folkets Hus. Vi vill tacka alla ni som kom på dansen, vad kul vi hade. Flitigt dansande publik hela kvällen. Innan dansen blev vi bjudna på ett fantastiskt julbord. Mätta och belåtna gick vi till scenen för att fortsätta riggningen för kvällen. Vi vill skicka ett varmt tack till arrangören med sina medarbetare för mat och en toppenfin service.
/STRIKETack till alla ni som kom och gjorde dansen på Folkets Hus i Östersund så trevlig på söndagskvällen.
Ett stort tack också till personal på Folkan samt arrangör (Frösön) med sin personal.
En lyckad vinterkväll trots halka och snö ute!

Vill även passa på att tacka Ulf med fru från Trångsviken som kom med
Rolands kvarglömda spelkläder, fint gjort!
/STRIKE


Motionsdans i lilla salen på Folkets Hus i Östersund söndag 12 november.
Vi börjar kl. 18:30 och håller på till 22:00
VÄLKOMNA


Vi vill gärna tacka alla ni som kom till dansen på Kulturhuset Svanen i Borlänge i söndags 22 oktober. En härlig eftermiddag tillsammans hade vi.  Varmt tack också till arrangören med personal för all hjälp och service.
/STRIKE


Igår fredag 20 oktober hade vi en bra kväll tillsammans med många och flitiga dansare på Bygdegården i Trångsviken. Stort tack till arrangören Ulf med fru för er hjälpsamhet efter spelningen och den bästa servicen. Tack också till er dansare som var där och gjorde kvällen så bra
/STRIKE


I fredags den 29 september var vi i Hällefors FH och spelade. En mycket trevlig stund med dansanta gäster som applåderade flitigt. Tack till alla ni som var där och tack också till arrangören med sin personal som såg till att vi trivdes med fin service.
/STRIKE
Lasse som ersatte Roland 2020 har bestämt sig att sluta hos oss. Han gör sin sista spelning den 3 september i Vännäsby utanför Umeå. Vi tackar Lasse för den tiden som varit och önskar han lycka till i framtiden.Den 1 mars 2020 slutade Roland i STRIKE. Till vår stora glädje så kommer han att börja igen den 13 september i Bergeforsen. Vi hälsar Roland hjärtligt välkommen i bandet åter igen.